vergrootglas
Vacatures Auditors en Accountants
Gülhan Ücgül RA

De betrokkenheid van een klein kantoor met de deskundigheid van een groot kantoor.

Interview met Gülhan Ücgül RA - Manager Accountancy Wesselman Accountants | Adviseurs

Twee jaar geleden maakte Gülhan Ücgül de overstap van een Big4 accountantskantoor naar een middelgroot kantoor Wesselman Accountants | Adviseurs. Inmiddels is zij manager binnen de controlepraktijk op de vestiging in Eindhoven. Naast haar leidinggevende taken is zij dagelijks bezig om ‘ondernemers te laten excelleren’. Binnen haar controlerende rol uit dit zich onder andere in het creëren van vertrouwen bij de verantwoording van ondernemers en het verstrekken van inzicht in de beheersing van risico’s.

´Om bij een Big4 kantoor te starten was een bewuste keuze. Door het internationale netwerk heb je er als starter veel mogelijkheden om je goed te ontwikkelen en veel ervaring op te doen. In de eerste jaren van mijn carrière heb ik daar dan ook met veel plezier gewerkt, enorm veel geleerd en ervaring opgedaan. Waarom dan toch een Big Four kantoor verruilen voor een middelgroot accountantskantoor als Wesselman? Omdat ik hier dezelfde mentaliteit, ambitie en werkcultuur vind, maar met net iets meer flexibiliteit. Bovendien trok de goede reputatie van Wesselman binnen de MKB+ sector, hun langdurige relatie met toonaangevende (familie)bedrijven en samenwerking binnen het internationale netwerk CPAAI mijn interesse. Ook de aandacht voor kwaliteit en zorgvuldigheid in de dienstverlening, de persoonlijke aandacht in de opleiding van de medewerkers, maakten Wesselman voor mij onderscheidend.

In de afgelopen 35 jaar is Wesselman uitgegroeid tot een fullservice kantoor bestaande uit een deskundig team van ca. 100 medewerkers, verdeeld over de vestigingen in Eindhoven en Helmond. We hebben alle diensten in huis en dat maakt het gesprek aan tafel ook een stuk interessanter. Daarnaast staat kwaliteit voor ons hoog in het vaandel; we hebben oog voor detail en zorgvuldigheid. De sfeer wordt gekenmerkt door een grote mate van collegialiteit, samenhang en passie. Deze energieke uitstraling proberen wij ook dagelijks te reflecteren in onze dienstverlening aan onze klanten. Hier tref je de betrokkenheid van een klein kantoor met de deskundigheid van een groot kantoor.

Medewerkers centraal
Binnen onze organisatie staan onze cliënten maar zeker ook onze medewerkers centraal; alleen deze laatste maken de organisatie écht wezenlijk anders. Wanneer zij niet lekker in hun vel zitten, kunnen wij onze cliënten niet optimaal bedienen. Hetzelfde geldt ook wanneer de persoonlijke klik ontbreekt, dan is het onmogelijk om cliënten te ‘laten excelleren’. Binnen Wesselman is daarom sprake van een informele cultuur met korte communicatielijnen en veel aandacht voor het individu. Van jongste assistent tot aan ervaren professional, binnen Wesselman krijgt iedereen de aandacht en begeleiding die bij zijn/haar ambities past.

Zo bepaal je binnen Wesselman je eigen carrièrepad. Heb je leidinggevende ambities, dan is er een focusmogelijkheid op doorgroei. Wil je de inhoud in, dan kun je ook zonder hiërarchische groei enorme stappen maken. We moeten het hier echt samen doen, en dat voel je. Er wordt bij Wesselman hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk, privé en studie goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Wil jij zelf richting geven aan jou talent- en loopbaanontwikkeling? Kom ons jonge, enthousiaste en deskundige team dan versterken! Kijk op www.wesselman-info.nl wat Wesselman jou te bieden heeft!

Lees meer over de rol van Gevorderd Assistent Accountant bij Wesselman.

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 31-8-2015
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Auditcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp