vergrootglas
Vacatures Auditors en Accountants
Corine Nieuwenhuijse

Het draait om de mensen achter de cijfers

Interview met Corine Nieuwenhuijse - registeraccountant, CZ

Corine Nieuwenhuijse is registeraccountant bij de Interne Accountantsdienst van CZ. "Ik ben vooral trots om bij CZ te mogen werken vanwege het menselijke aspect. Je denkt bij een registeraccountant al gauw aan veel cijfers. Maar het is echt niet zo dat we de hele dag met de neus in de boeken zitten!" Als registeraccountant is vermogensbeheer haar verantwoordelijkheid. "Ik heb veel plezier in m'n werk. CZ stelt mij in staat om mij persoonlijk te ontwikkelen in mijn werk. We hebben hier een eigen IAD Academy voor interne cursussen en om als accountant aan de verplichte educatie te komen."

Die persoonlijke ontwikkeling heeft bij Corine pas een opmerkelijke zijstap gemaakt: "Ik heb via CZ een opleiding tot gewichtsconsulente gevolgd. Ja, dat kan hier ook. Ik ga nu collega's voedingsadviezen geven. Dat is iets wat heel goed past binnen het vitaliteitsplan van CZ." Maar het accountantswerk blijft voorop staan. "Vooral de tijd dat de jaarrekeningen weer moeten worden gemaakt is leuk. Dan werk je op basis van een heel strakke planning, alle neuzen staan dezelfde kant op om op tijd het werk af te hebben." De 'balans' van registeraccountant Corine: "Ik steek veel tijd in CZ, maar ik krijg ook veel terug!"

Lees meer over de rol van Senior Financial Auditor

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 11-4-2017
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Auditcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp