Vacatures Auditors en Accountants
Steven de Haas

Onze auditor op sneakers

Interview met Steven de Haas - Manager | Assurance | Audit Services - EY

Toen hij op de lagere school zat, wilde Steven casino-eigenaar in Monte Carlo worden. Op de lange termijn lijkt hem dat nog steeds een mooie droom. Voorlopig worden zijn internationale ambities bij ons meer dan voldoende geprikkeld door zijn uitdagende klantenportfolio als auditor.

Mijn team controleert vooral jaarrekeningen in de bouwwereld, het vastgoed en bijvoorbeeld ook scheepsbouw. Deze branche spreekt me aan en ik heb in de afgelopen jaren de kans gekregen me er verder in te verdiepen en me te specialiseren.

Ik heb bijvoorbeeld mogen deelnemen aan het Global New Horizons programma, een uitwisseling van EY, waardoor ik drie maanden in Berlijn kon wonen en werken. Als je het nou hebt over een -walhalla voor vastgoed-ontwikkeling is dat het wel. Voor mij persoonlijk was Berlijn ook een geweldige ervaring. Ik ben nu nog meer gedreven om me in deze sector verder te ontwikkelen.

Momenteel werk ik voor een grote, wereldwijde organisatie binnen de scheepsbouw. Het bijzondere is dat je als auditor niet alleen de cijfers bekijkt, maar ook de voortgang volgt van de indrukwekkende projecten die ze ontwikkelen. Toen deze organisatie klant werd bij EY, heb ik direct mijn vinger opgestoken bij mijn leidinggevende. Het mooie van EY is dat daar iets mee gedaan wordt en dat je dan de kans ook krijgt.

Ik heb nogal wat paren sneakers staan. Dat heeft inderdaad te maken met mijn liefde voor sport – ik tennis, loop hard, houd van wielrennen en tot aan mijn studententijd heb ik op districtsniveau gehockeyd. Mijn grote sportieve liefde is het snowboarden; het liefst ga ik drie keer per jaar, ik heb ook eens een hele tocht door de Alpen gemaakt.

Maar de sneakers gaan ook aan bij mijn andere passie: muziekfestivals en -feesten, vooral techno – wat dat betreft heb ik die drie maanden in Berlijn mijn hart kunnen ophalen. En op Casual Friday draag ik ze op kantoor.

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 3-5-2019
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Auditcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956