logo auditcarriere.nl

KLM

Amsterdamseweg 55
1182 GP
Amsterdam

020 649 9123


Actief in

Passagiersvervoer, vrachtvervoer en technisch onderhoud zijn de kernactiviteiten van KLM.

Profiel

De sfeer van ondernemen en het avontuur van reizen, is bij KLM iedere dag te voelen, zowel op het platform als in de bagagekelder, bij de techniek of vracht, op kantoor of in de operatie. Ook op kantoor draait het vaak om passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud. Alle medewerkers zorgen er samen voor dat onze vliegtuigen iedere dag weer, overal ter wereld, met vracht en passagiers op tijd vertrekken en veilig aankomen.

KLM is altijd geïnteresseerd in nieuw talent

Waarom jij?

Ben je integer, resultaatgericht en neem je graag initiatief en verantwoordelijkheid? Dan voel je je bij KLM snel thuis. Werken in een multiculturele omgeving bij KLM betekent werken met collega’s die betrokken, enthousiast en gemotiveerd zijn. Ook collegialiteit en teamwork zijn bij ons vanzelfsprekend. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers topkwaliteit leveren en daarom krijg je de vrijheid je te ontplooien en bewust met je loopbaan bezig te zijn. Herken jij je hierin? Je bent van harte welkom om een bijdrage te leveren aan ons succes.

KLM is een inspirerende werkgever

Wil jij ook KLM’er worden?

Om onze ambities voor een gezonde toekomst waar te maken zijn we altijd geïnteresseerd in nieuw talent dat ons bedrijf iets extra's kan bieden. Van jou verwachten we daadkracht, denkkracht, passie en energie. Als je daarbij dynamisch en initiatiefrijk bent en niet bang voor veranderingen, dan weten we zeker dat je KLM een inspirerende werkgever zal vinden.

Een wereld op zich

Passie, energie, daadkracht en denkkracht 

Dit zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor veel KLM’ers. Dat herken je in de bedrijfscultuur. KLM kent een grote verscheidenheid aan bedrijfsonderdelen, werkzaamheden, culturele achtergronden, opleidingsniveaus en specialismen.

Passagiersvervoer, vrachtvervoer en technisch onderhoud zijn de kernactiviteiten van KLM. KLM’ers zijn over het algemeen trots op hun bedrijf en hun werk. Elke KLM’er is belangrijk, zowel op het platform als in de bagagekelder, bij de techniek of vracht, op kantoor of in de operatie.

Als je bij KLM werkt, maak je deel uit van de grote, blauwe familie. KLM’ers vertrouwen op elkaars enthousiasme, flexibiliteit en slagkracht, want met elkaar maken zij het verschil. Met ieders individuele inzet kan KLM voorop lopen in de internationale luchtvaart.