logo auditcarriere.nl

Wolters Kluwer

Apollolaan 153
1077 AS
Amsterdam

020-6070400
www.wolterskluwer.nl


Actief in
Wolters Kluwer is een uitgeversconcern dat zich met name richt op het aanbieden van hoge kwaliteit content voor gebruik in een professioneel kader op het gebied van gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening, administratie, financiën, belasting, recht, wet-en regelgeving en onderwijs.
Medewerkers
Circa 18.270
Profiel

Uitgever Wolters Kluwer excelleert in het creëren van contentoplossingen voor gebruik in een vaktechnisch kader op het gebied van gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening, financiën, belastingen, administratieve verslaglegging, recht, wet- en regelgeving en onderwijs. De nauwe samenwerking op het gebied van innovatie met haar klanten, die professionals op hun vakgebied zijn, is voor Wolters Kluwer van het grootste belang en vormt een belangrijk fundament van haar concurrentiepositie. Wolters Kluwer is toonaangevend op de markten waar zij actief is, omdat zij altijd en overal de zakelijke partner wil zijn met het beste inzicht in de wensen en eisen van de klanten en hun activiteiten. Het streven is ‘The Professional's First Choice’ te zijn.
Wolters Kluwer is actief in 25 landen in Europa, Noord-Amerika en Azië Pacific. Bekende merken zijn Adis, Bankers Systems, Bildungsverlag EINS, CCH, Croner, CT Corporation, Ipsoa, Kluwer, Lamy, La Ley, Liber, Lippincott Williams & Wilkins, Luchterhand, Ovid, Teleroute en Wolters-Noordhoff.

Loopbaanmogelijkheden
Medewerkers van Wolters Kluwer hebben een professionele houding, een heldere kijk op de werkprocessen en een scherp inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van IT. Wolters Kluwer biedt hen de kans in kleine teams te werken, verantwoordelijkheid te dragen, verregaand onafhankelijk te zijn en een gezonde balans tussen werk en privé in stand te houden.