Werken bij Flynth

Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Bij Flynth werken bevlogen professionals en maak je deel uit van multidisciplinaire teams, waar je echt wordt gezien en gehoord. Samen zijn we oprecht gedreven om duurzaam rendement te creëren voor onze klanten.

Werk en privé in balans

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Flynth stimuleert je om je werk-privé balans gezond te houden. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid om een gedeelte van je werktijd thuis te werken en je werktijden flexibel in te vullen. Uiteraard biedt Flynth hiervoor goede thuiswerkfaciliteiten aan. We gaan er hierbij van uit dat jij graag verantwoordelijkheid neemt. In alle gevallen probeer je een win-win situatie te creëren, met tevreden klanten als belangrijkste uitgangspunt.

Goede arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bij Flynth zijn dik in orde. Je ontvangt naast een marktconform salaris en vakantiegeld, 30 tot 32 vakantiedagen, een laptop en een telefoon. Voor externe functies kent Flynth een goede mobiliteitsregeling.

Ontwikkelmogelijkheden

We bieden volop ontwikkel- en doorgroeikansen door jou te faciliteren met trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij Flynth alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij.

Onboardingsprogramma

Met het onboardingsprogramma heten we nieuwe collega’s een warm welkom en maken we hen gedurende elf maanden wegwijs binnen Flynth. Tijdens het onboardingsprogramma wordt niet alleen kennisgemaakt met onze organisatie, maar ook met het eigen vakgebied en met elkaar. De insteek van het programma is niet alleen praktisch, maar ook sociaal.

Het beste advies dat we je kunnen geven

Wij zijn gedreven professionals met een focus op onze klanten. Die bedien je natuurlijk niet alleen, maar samen met collega's door het hele land. Door onze kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, halen we het beste uit ondernemers en uit onszelf.

Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.


Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij Flynth?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Groningensingel 1
6835 EA Arnhem
Nederland

Contact en website

+31 88 236 7777

Werken-bij-site

Vacatures bij Flynth

Bekijk hieronder de vacatures die bij Flynth worden aangeboden

Flynth
2.645 - 5.323
Junior
Utrecht
Flynth
2.645 - 4.431
Junior
Zwolle
Flynth
4.047 - 6.385
Medior
Arnhem
Flynth
6.831 - 10.098
Medior
Meerdere locaties
Flynth
4.047 - 6.385
Medior
Arnhem
Flynth
2.645 - 5.323
Medior
Arnhem
Flynth
3.931 - 6.269
Junior
Venlo
Flynth
2.645 - 4.431
Junior
Zwolle
Flynth
3.171 - 5.323
Medior
Zwolle
Flynth
3.171 - 5.323
Medior
Amstelveen