Werken bij Flynth

Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Bij Flynth werken bevlogen professionals en maak je deel uit van multidisciplinaire teams, waar je echt wordt gezien en gehoord. Samen zijn we oprecht gedreven om duurzaam rendement te creëren voor onze klanten.

Werk en privé in balans

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Flynth stimuleert je om je werk-privé balans gezond te houden. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid om een gedeelte van je werktijd thuis te werken en je werktijden flexibel in te vullen. Uiteraard biedt Flynth hiervoor goede thuiswerkfaciliteiten aan. We gaan er hierbij van uit dat jij graag verantwoordelijkheid neemt. In alle gevallen probeer je een win-win situatie te creëren, met tevreden klanten als belangrijkste uitgangspunt.

Goede arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bij Flynth zijn dik in orde. Je ontvangt naast een marktconform salaris en vakantiegeld, 30 tot 32 vakantiedagen, een laptop en een telefoon. Voor externe functies kent Flynth een goede mobiliteitsregeling.

Ontwikkelmogelijkheden

We bieden volop ontwikkel- en doorgroeikansen door jou te faciliteren met trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij Flynth alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij.

Onboardingsprogramma

Met het onboardingsprogramma heten we nieuwe collega’s een warm welkom en maken we hen gedurende elf maanden wegwijs binnen Flynth. Tijdens het onboardingsprogramma wordt niet alleen kennisgemaakt met onze organisatie, maar ook met het eigen vakgebied en met elkaar. De insteek van het programma is niet alleen praktisch, maar ook sociaal.

Het beste advies dat we je kunnen geven

Wij zijn gedreven professionals met een focus op onze klanten. Die bedien je natuurlijk niet alleen, maar samen met collega's door het hele land. Door onze kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, halen we het beste uit ondernemers en uit onszelf.

Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij Flynth?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Groningensingel 1
6835 EA Arnhem
Nederland

Contact en website

+31 88 236 7777

Werken-bij-site

Vacatures bij Flynth

Bekijk hieronder de vacatures die bij Flynth worden aangeboden

Senior belastingadviseur
Top vacature
Flynth
Je adviseert klanten op complexe belastingvraagstukken, je zorgt voor de groei van onze fiscale praktijk en brengt je kennis en kunde over op andere belastingadviseurs.
Meerdere lokaties
12-04-2024
Ervaren IT-auditor
Flynth
Jij hebt interesse om onze IT audit afdeling uit te bouwen en commerciële kansen te signaleren. Daarnaast beoordeel je de automatisering bij klanten en ben je tekeningsbevoegd.
Utrecht of een ander kantoor € 5.529 - € 8.017
11-03-2024
Gevorderd assistent accountant audit
Flynth
Je hebt een (bijna) afgeronde hbo-opleiding of 1 tot 2 jaar werkervaring in de audit en wil je verder ontwikkelen tot audit professional.
meerdere locaties € 2.407 - € 3.728
25-01-2024
Gevorderd assistent accountant
Flynth
Je bent het aanspreekpunt voor de klant. Je stelt de jaarrekeningen samen en signaleert kansen voor onze klanten.
Schagen € 2.407 - € 3.728
25-01-2024
Belastingadviseur
Flynth
Je bent verantwoordelijk voor de fiscale advisering van je eigen klantenportefeuille en neemt collega's mee in fiscale ontwikkelingen.
Almelo € 4.047 - € 6.385
26-12-2023
Senior Assistent Accountant
Flynth
Jij consolideert complexe jaarrekeningen en bespreekt dit samen met de accountant en met de klant. Je coacht collega's en bent verantwoordelijk voor je eigen klantportefeuille. 
Meerdere lokaties
22-12-2023
Gevorderd assistent accountant agro
Flynth
Je bent aanspreekpunt voor de klant. Je stelt de jaarrekeningen samen en signaleert kansen voor onze klanten.
meerdere lokaties € 2.407 - € 3.728
22-12-2023
Belastingadviseur
Flynth
Je bent verantwoordelijk voor de fiscale advisering van je eigen klantenportefeuille en neemt collega;s mee in fiscale ontwikkelingen.
meerdere lokaties
22-12-2023
Medewerker Facturatie
Flynth
Je bent een echte aanpakker en vindt het lek om collega's te ontzorgen bij het facturatieproces
meerdere lokaties
22-12-2023
Accountant
Flynth
Je beoordeelt en bespreekt de jaarrekening met onze klanten in het MKB en bent voor onze klant de adviseur, deskundig sparringpartner en vertrouwenspersoon.
meerdere lokaties
22-12-2023